Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Přišel mi dopis

Přišel mi dopis. Byl nepodepsaný, ale protože s ním na 100 % souhlasím, tak bych Vám ho chtěl nabídnout k přečtení. Zároveň mám ale strach, abych nebyl označen za rasistu. V jaké společnosti to sakra žijeme, když podle ústavy máme právo na svobodu slova a přitom máme strach říci nahlas svůj názor. Můžu Vám říci, že tak nesvobodně jako nyní, jsem se necítil ani za vlády komunistů.

Nyní tedy text dopisu:
Několik málo slov k Varnsdorfu, Novému Boru a Šluknovu.
Zaráží mě, kolik lidí dělá, že se jich tento problém netýká a vrcholem všeho je, když někdo dokáže normální původní obyvatele odsuzovat za to, že již nevědí kudy dál a zoufalými pokojnými protesty chtějí na problém, který se týká úplně všech obyvatel naší republiky, upozornit. Ve Šluknovském výběžku se nedělo nic mimořádného (krádeže, loupeže, bordel, rasistické útoky na původní obyvatelstvo, pokud se týká severu Čech), dokud procikánské cenzuře neutekla, rádoby senzacechtivá zpráva o "mačetovém masakru". Samozřejmě, že o cikánech v původní zprávě nepadlo ani slovo, ale každý pochopil o co vlastně šlo. Češi nikdy nebyli a ani nejsou žádní rasisté (viz třeba vztah k rákosníkům). Nikdo ale nemá rád příživníky a parazity. Naopak, každý rád pomůže (viz. solidarita, třeba při povodních) potřebným. Pokud ale máme trvale živit někoho, kdo nepracuje, dělá bordel, krade a má se lépe než ten, kdo ho živí, pak je asi opravdu "něco shnilého ve státě českém".
A pokud se tento příživník odvděčuje tím, že své živitele přepadá, okrádá, uráží a zesměšňuje za podpory vlády, justice a médií, pak zákonitě každého soudného člověka tento stav musí jednou přestat bavit. No a tak jsme se nakonec všichni stali "rasisty".
"Rasisty" jsme proto, že chceme, aby zákony platily pro všechny stejně? Aby menšina nebyla protěžována na úkor většiny? A když nasraní, cikány terorizovaní obyvatelé vyjdou do ulic, tak je za výsměchu a křepčení "nepřizpůsobivé menšiny" zmasakrují ozbrojené složky, které si tito řádní občané platí proto, aby je chránily? Scénář s policejními provokatéry všichni dobře známe z minula. Jak nám naše média lžou také víme. Tak proč věříme pohádkám o extremistech?! Dnes již musí být každému občanovi této republiky jasné, že nám všem vláda jasně dává na srozuměnou, jak dopadneme my všichni, až půjdeme vyjádřit svůj nesouhlas - s čímkoliv (např. důchodovou a zdravotní reformou). A cikáni? - množí se jak králíci a na sever Čech se brzy přestanou vejít. Nebude to dlouho trvat a brzy budete mít nové, nepřizpůsobivé, sousedy i vy, kterých se dění ve Šluknovském výběžku momentálně netýká. Pak bude pozdě litovat, že se vás "Varnsdorf" netýkal.
Pamatujte, že ve "Varnsdorfu se bojuje i za Prahu, Ostravu, Brno a jiná města !!!"
P.S. Věřte: Kdo nežil v Chomutově, Mostě, Litvajsu, Teplicích, Ústí a teď i "Šluknovu", tak o cikánech nic neví. Že u vás na vesnici, žijí Horváthovi a jsou slušní, pracují a jsou čistotní? Tak to nejsou cikáni!!! A vy o cikánech stále nic nevíte! Až půjdete po chodníku a banda malejch černejch smradů vám veřejně ve dne a na hlavní ulici bude dlažební kostkou rozbíjet přední sklo vašeho nového auta a vy budete dělat, že to není vaše, protože se budete bát, že vás obstoupí a některý z těch smradů vám zezadu píchne do zad kudlu, protože "to je jeho naturel a mladistvé není možné potrestat, až se budete bát vybrat peníze z bankomatu, protože budete vědět, že je cikáni hlídají a budou vás sledovat až do míst, kde vás oberou a budete rádi, že jste to přežili, pak možná pochopíte co to jsou naši menšinoví spoluobčané. Vyjádřete prosím podporu Varnsdorfu.
Informujte prosím všechny slušné lidi, aby se dozvěděli co se ve Varnsdorfu děje a něvěřili lžím v novinách a lžím z úst vládních představitelů.
Vrcholem je proslov policejního vajdy Kubiceho a neuvěřitelný a skandální proslov Klause.
Policejní vajda Kubice a jeho pražské gestapo chránilo cikány a masakrovalo Varnsdorfáky !!!!!!!!!!!!!!!!

Potud tedy dopis a přidám ještě takovou drobnou příhodu:
Když jsme zateplovali dům, tak se tady najednou objevili dva malí cikáni, kluk s malou holkou, asi tak pětiletou a odnášeli si tři takové velké polystyrenové desky. Když jsem na ně z okna zavolal, ať to okamžitě vrátí, tak víte co mi ta holka řekla ? "Já mám svoje práva a vy nemáte právo na mě řvát." Co jsem mohl dělat ? Řekl jsem jí, že krade cizí věci a že je zlodějka. Nejúčinnější by byla facka z každé strany, to by si pamatovala do smrti, že krást se nemá. Jenže to bych si pořádně zavařil. Volat policii nemá smysl. A tak jsem jen bezmocně a nasraně přihlížel, jak pětiletý smrad bezostyšně a drze krade před mýma očima. Že má práva to ví, ale že má také povinnosti, takové slovo nezná. Děkuji paní Baudyšová a pane Kocábe.

Autor: Drahomír Škubna | pondělí 24.10.2011 10:18 | karma článku: 34,21 | přečteno: 2172x
  • Další články autora

Drahomír Škubna

Zažili jste někdy pocit absolutního štěstí?

Tuto otázku mi položil můj kamarád, který žije ve Švédsku a dost mě tím zaskočil. V hlavě mi okamžitě začalo šrotovat, kdy jsem zažil nějaké obrovské štěstí, ale nic mě nenapadlo.

12.6.2015 v 11:30 | Karma: 20,86 | Přečteno: 542x | Diskuse| Společnost

Drahomír Škubna

Možnost volby

V nejbližší době má být přijat nový zákon o kouření a ministr zdravotnictví má návrhy opět mimo mísu. Tentokrát si vzal na pranýř restaurace. Jsem nekuřák a kouření mi vadí všude. Jenže v restauraci mám alespoň možnost volby. Když tam přijdu a je tam zakouřeno, tak se otočím na podpatku a odcházím. Hulí se zejména v čínských restauracích, tam ani neví, že se nějaké zákony mají dodržovat. Teď všichni kuřáci vylezou z hospod a budou hulit na ulici. A to mi vadí a tady už možnost volby nemám !!! Teď se smradu z cigaret už nevyhnu vůbec.

3.9.2012 v 16:54 | Karma: 15,87 | Přečteno: 820x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Škubna

Jágr dopoval !!!

Toto jsou palcové titulky z bulvárního deníku Blesk, ze dne 21. srpna 2021. Byla mu zjištěna nepovolená hladina zakázané látky Čoko, kterou překročil o 3 tisíciny miligramu. K tomuto zjištění došlo úplně náhodou, když Jágr, který již 8 let hokej nehraje, navštívil svého lékaře, protože byl nachlazen a při té příležitosti mu byla odebrána krev pro laboratorní vyšetření. Samotný Jágr se okamžitě od jakéhokoliv dopingu distancoval, nicméně někteří renomovaní odborníci tuto možnost připouští a odůvodňují to tím, že k překročení povolené hodnoty mohlo dojít nadměrnou konzumací oplatků Tatranky.

27.8.2012 v 16:18 | Karma: 25,43 | Přečteno: 1924x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Škubna

Jak jsem byl nakupovat

Nerad chodím nakupovat a různé hypermarkety nebo supermarkety úplně nesnáším. Někdy tam ale musím a vždycky mně tam nějakým způsobem ošidí. Snažím se tomu čelit tím, že kupuji jen několik málo věcí a předem si přesně spočítám kolik budu u pokladny platit. Někdy ale zapomenu, že musím být ve střehu a tak jsem byl opět okraden, tak jak to popisuji v následujícím textu.

27.8.2012 v 8:50 | Karma: 17,74 | Přečteno: 1358x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Škubna

Maminko, můžou být, podle bible, bratr a sestra manželé ?

Tuto nezáludnou otázku položil své mamince malý zvídavý klučina v jednom americkém televizním seriálu. Normálně se na seriály nedívám a úplně je nesnáším, říkám tomu 1000 dílů o ničem. Ale do tohoto dílu jsem přepnul úplně náhodou a ta jeho otázka mne zaujala. Maminka nechápe proč se jí na to její synek ptá a už vůbec nerozumí tomu proč podle bible? A tak mu odpoví, ať se zeptá učitelky ve škole. Klučina si jen zabrumlá, že se jí ptát nebude, že se jí už ptal a když to nevěděla před týdnem tak teď to také vědět nebude. Ale vrtá mu to v hlavě a hledá logické vysvětlení.

5.7.2012 v 13:28 | Karma: 22,24 | Přečteno: 1436x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  19:40

Nejvyšší soud USA se poprvé zabývá otázkou, zda mají bývalí prezidenti absolutní imunitu vůči...

Trvalo to měsíc. Baltimore otevřel kanál pro lodě uvězněné po zřícení mostu

25. dubna 2024  19:34

Měsíc po zřícení přístavního mostu proplula nově otevřeným plavebním kanálem v Baltimoru první loď....

Chcete peníze? Máme otázky! Jourová jménem Bruselu griluje Ficovu vládu

25. dubna 2024  19:25

Nikdo si nepřeje, aby Slovensko přišlo o peníze z evropských fondů, řekla ve čtvrtek...

Ázerbájdžán v Karabachu zboural arménskou vesnici, na místě staví mešitu

25. dubna 2024  18:55

Ázerbájdžán v jedné ze znovuzískaných vesnic v Náhorním Karabachu zbořil 200 let starý arménský...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2561x
Obyčejný muž, který vždycky tvrdil, že chlapi nepláčou. Ale časy se mění.
Oblíbený citát:
„Pes není zvíře, pes je přítel“
Psí prosba
www.skubna.eu
Blog skubna.eu

Seznam rubrik

Oblíbené články